Prismojeni profesorji bluesa – Predstavitev plošče Prismojeni?

Poskrbeli smo za organizacijo in promocijo koncerta Prismojenih profesorjev bluesa na letnem odru SiTi Teatra, na katerem so predstavili svojo 3. studijsko ploščo Prismojeni?. Koncert je snemala RTV Slovenija.

PRISMOJENI PROFESORJI BLUESA

Prismojeni profesorji bluesa so nedvomno ena naših najbolj markantnih glasbenih skupin zadnjega desetletja, ki ubrano pljuje skozi razne glasbenožanrske tokove – od bluesovskega hrepenenja, do funkovske ležernosti, rockovsko-psihedelične note, countryjevske melodike in soul pridiha.

Verjetno ni potrebno posebej poudarjati dejstva, da so Prismojenci že neštetokrat dokazali, da več kot odlično poznajo sestavine recepta tako dobre glasbe kot samih koncertov ter znajo iz slednjih ustvariti prave pravcate glasbene poslastice in mojstrovine. Od leta 2008/2009, odkar skupaj ustvarjajo navdušujoče zvočne kreacije, jih je slovenski glasbeni svet lahko dodobra spoznal. Posneli so tri studijske plošče, Family (2016), Wacky Blues Professors (2018) in Prismojeni? (2020), ter koncertno dvojno ploščo iz Križank z

Naročnik: Prismojeni profesorji bluesa
Kdaj: 2021
Kje: Ljubljana
Glasilka: Organizacija koncerta, odnosi z javnostmi
Izbrane objave: 24 UR, VAL 202