Romanca – izid prvenca Počasi in previdno in promocijski koncert

Poskrbeli smo za promocijo prvenca zasedbe Romanca ter sodelovali pri oglaševanju in medijski pokritosti koncerta ob izidu plošče v CUK Kino Šiška.

Romanca – Počasi in previdno https://www.youtube.com/watch?v=CbaBTyL_8YY

Manca Udovič – Pirates of the Carribean https://www.youtube.com/watch?v=7yPS9esrDYc

 

ROMANCA

Manca Udovič je večkrat mednarodno nagrajena pianistka iz Ljubljane. Ob klavirju spretno združuje klasično in jazzovsko znanje, ki ga je pridobivala pri uglednih glasbenih pedagogih doma in v tujini. Vpliv obeh zvrsti je slišen tudi v njeni avtorski glasbi, kateri je v preteklih letih namenila največ časa.

Manco kljub številnim laskajočim nagradam najbolj bogatijo sodelovanja z glasbenimi kolegi, ki jo navdihujejo in usmerjajo v vedno nova polja ustvarjanja. Tako je tudi njen prvenec z naslovom Počasi in previdno nastal v družbi vrhunskih slovenskih glasbenikov, združenih v zasedbi Romanca.

Romanco poleg Mance sestavlja impresiven seznam glasbenikov: Jan Gregorka skrbi za dober groove na basu (Magnifico, Momento Cigano, Janez Bončina Benč, idr.). Rok Nemanič (Balkan Boys) je eden najobetavnejših trobentačev mlajše generacije pri nas. Na bobnih je nepogrešljivi Gašper Peršl (Vlado Kreslin in Mali bogovi, Severa Gjurin, Oto Pestner, idr.), na vokalih pa multi-inštrumentalist in igralec Uroš Buh (Same babe, N3L, BUH, idr.). Pri eni skladbi se skupini pridruži hrvaška gostja, pevka Nina Kraljić.